EU biometric experts solutions fingerprint face iris

NEODVISNI
BIOMETRIČNI
STROKOVNJAKI*

Rešitve in izdelki za upravljanje identitete s pomočjo biometrije pomagajo organizacijam, vladam in institucijam zaščititi njihovo premoženje in ljudi.

* poleg tega pa tudi ljubitelji piva ter navdušenci nad sistemi nagrajevanja zvestobe

Kaj počnemo

Svetovanje

Naša ekipa neodvisnih strokovnjakov vam bo v pomoč pri doseganju poslovnih ciljev na najbolj dostopen in učinkovit način.
Za začetek nas kontaktirajte.

Rešitve

Naše podjetje ima dolgoletne izkušnje z razvojem in upravljanjem izjemno uspešnih biometričnih rešitev, ki smo jih izdelali v okviru različnih  mednarodnih projektov. Ponosni smo, da lahko ponudimo rešitve najvišjega kakovosti, ki  zadovoljijo potrebe naših strank. Zaupamo v našo sposobnost, da nadaljujemo z dostavljanjem vodilnih biometričnih rešitev na globalnem trgu.

Izdelki

Naši biometrični programski izdelki so prilagodljivi specifičnim potrebam strank. Izberite med različnimi izdelki, ki podpirajo različne biometrične modalnosti: prstne odtise, biometrijo obraza ali očesne šarenice. Pustite naši ekipi strokovnjakov, da prilagodi rešitev vašim zahtevam. Zaupajte nam v kolikor si želite zanesljivo, varno in učinkovito biometrično rešitev, ki sledi najnovejšim industrijskim standardom.

CENT SI company

O podjetu CENT.SI

CENT SI je podjetje, ki strankam na mednarodni ravni že več kot desetletje zagotavlja biometrične tehnološke rešitve. Naše stranke so vladne agencije in podjetja zasebnega sektorja v različnih panogah. Specializirani smo za prepoznavanje obraza, prstnih odtisov, šarenice in glasu ter imamo velik sloves zaupanja vrednega partnerja za biometrično tehnologijo. Ponujamo prilagodljiv in agilen pristop, pri čemer naše rešitve prilagajamo edinstvenim potrebam in zahtevam vsake stranke.

Zakaj nam stranke zaupajo?

Stranke nam zaupajo, ker nudimo biometrične sisteme vrhunske kakovosti, ki so zanesljivi, natančni in enostavni za uporabo. Naša biometrična tehnologija je najsodobnejša, saj nenehno uvajamo inovacije z namenom, da svojim strankam ponudimo najboljše rešitve na trgu. Naša usposobljena in prijazna ekipa za pomoč strankam je vedno na voljo za odgovore na vprašanja in podporo, zaradi česar je delo z nami v užitek. Predani smo pomagati našim strankam pri varovanju njihovih prostorov in zaščiti njihovih osebnih podatkov. Ponosni smo, da smo si pridobili zaupanje in zvestobo mnogih zadovoljnih strank.

Ekipa

Vladimir Tkalec
Vladimir Tkalec
Direktor, lastnik

Upravljanje s strankami, pogodbami in financami.

dejan mauer cent si centsi m
Dejan Mauer
Vodja projektov, lastnik

Vodja projektov in biometrični analitik. V prostem času programer.

Marko Dorn
Vodja projektov

Vodja projektov, izkušen razvijalec. Pomoč strankam.

Kontakt

Telefon

+386 59 033-226

Elektronski naslov

info@cent.si

Naslov

Kidričeva ulica 24b,
3000 Celje,
Slovenija

Delovne ure

7:00 - 15:00

(c) 2023 - CENT SI d.o.o. - Vse pravice pridržane.